Endelig er vi inne i den nydelige tiden med lysere morgener og lengre kvelder. Fuglekvitter og små tegn til at det går mot varmere tider.

Vi begynner snart rigge til campen vår. Teltene blir ikke hengt opp før i juni, men som tidligere er vi temmelig fleksible på dette med booking og kan henge opp telt før om ønskelig. Sesongen starter 1.juni og varer til 1.oktober, men det er mulig å overnatte i sveveteltene både før og etter.

I fjor laftet vi opp en stor Gapahuk ved bålplassen. Den forlenger virkelig kvelden ute og har blitt ett samlingspunkt. Gapahuken ligger i tilknytning til bålplassen hvor dere også finner bord og benker.

Noen av våre gjester har også sovet i gapahuken i nydelig sommervær.

Tilbakemeldinger fra tidligere gjester har vært svært positive og oppløftende for oss som vertsskap.

Tilbakemeldinger; 

«Perfekt smak av villmarksliv for den som ikke vil gå helt Lars Monsen Style», «Kunne lett tilbrakt en natt eller to mere her», Fantastiske ramsløkpølser og hamburgere direkte fra gården løftet stemningen».

Vi har tidligere hatt bare en kano liggende ved teltplassen, men nå ligger det to kanoer klare for fiske eller bare en padletur ut til en av de mange nydelige små holmene. Kan friste med at det er store ørret å fiske. Ungene her i hus fisket opp flere store på over 1,5 kg. Og selvfisket ørret smaker ekstra godt på ei bålpanne i en villmarkscamp.

For mer informasjon om campen og sveveteltene kan dere gå inn på Skåre Gård Villmarkscamp

Håper dere liker plassen like godt som oss. Her er det ro og tid sammen som gjelder. Omgitt av vakker natur og en unik måte å sove ute på. Du kan også nyte kortreist mat med på turen fra vårt gårdsutsalg med økologisk og 100% gressforet kjøtt.

 

VELKOMMEN