2025 er godt i gang. Det var godt å komme i gang med ett nytt år syntes vi.
Vi har lagt bak oss ett veldig travelt og innholdsrikt år. Mye har skjedd på bygge fronten og samarbeids fronten.
I høst deltok vi Hovden – Høyt – Herlig – Inspirerende. Inspirerende er ett veldig dekkende ord for denne heidundranes begivenheten! Vi pakket pickupen og reiste til fjells. Veldig spente på hva vi skulle være med på.
Ekstra spennende var det jo at vi skulle levere kjøtt til flere retter som skulle tilberedes av flinke kokker og lærlinger.
Det var også messe den ene dagen hvor vi, sammen med Tjamsland Gård og Røyland Gårds stod på stand og kunne servere smaksprøver av noe av det spennende vi har å tilby i Sørlandets Bakhage. Utrolig gøy å samarbeide med så flinke folk og fantastiske produkter.
Vi fikk servert Beef Wellington med indrefilet fra Skåre Gård og nydelig tilbehør som hovedrett. Her hadde kokk, Linn Mosby fra Smag og Behag og hennes lærlinger toppet det! Her var det mange folk i sving under hele messen og alle fortjener skryt. Det skal MYE til for å få til noe som dette. Så gjennomført BRA!
Nils hadde på forhånd lagd Pastrami av Brisket fra våre gressforede Høylandsfe. Sammen med selveste, Trond Moi serverte de pastrami som virkelig fikk bein å gå på. Og med ordene; denne Pastramien smaker bedre enn den du får servert i New York ( sitat Trond Moi) kunne vi vel ikke fått bedre reklame ;) Så tusen takk, Trond!!!
Pastramien blir å få servert i Kristiansand til sommeren, men det er ennå en «hemmelighet» hvilke restauranter som skal servere den.
Vi er skikkelig stolte av å kunne fortelle at du nå kan få servert kjøtt fra Skåre Gård, Hos Moi. Ta en kikk på meny Hos Moi.
Fortell oss gjerne om du har tatt turen til Hos Moi og spist Tartar av Høylandsfe fra Skåre Gård.
Med hilsen fra, gjengen på Skåre Gård