Vi bygger ny gårdsbutikk

Etter en lang vinter med mye snø og bygging av nytt fjøs er det skikkelig stas å kunne si at vi er i gang med bygging av ny butikk. Gleder oss masse til å kunne ønske dere velkommen i vårt eget gårdsutsalg med godt utvalg av kvalitetskjøtt fra våre gressforede Høylandsfe, frilandsgriser og villsauer. Det vil også bli mulig å kjøpe egg fra våre frittgående og økologiske høner.

Når vi har kommet litt i hakk vil vi ta inn produkter fra andre produsenter også. Det er jo veldig stas med en gårdsbutikk som kan by på lokale produkter.

Frem til den nye butikken står ferdig har vi en provisorisk butikk i gamlefjøset. Vi har ikke vippsebu nå, så all handel blir etter avtale. Varer kan da hentes på gården, eller at vi møtes på Birkeland eller Evje.

Vi ønsker å kunne tilby dere spennende stykningsdeler og er opptatt av å bruke hele dyret. Som medlem av REKO ringene i Kristiansand og Arendal har vi oppnådd en kundegruppe som har etterspurt ulike stykningsdeler hvor vi forsøker å etterkomme deres ønsker. Innmaten er svært populær og forsvinner fort. Det synes vi er veldig gøy! At man nå begynner å bli flinkere til å ta i bruk så viktige og spennende stykningsdeler.

Hvis dere ønsker å ta en kikk på noe av det vi kan tilby kan dere klikke dere inn  HER

Håper vi sees :)

Beste hilsener fra gjengen på Skåre Gård