Sommeren er på hell og vi sitter igjen med en stor dose takknemlighet, nye erfaringer og samarbeidspartnere. 

Vil jo rette en spesiell takk til Slettene Hage som har tatt i bruk mye av vårt kjøtt i sin nyåpnede cafe. Vi er stolte av å kunne levere kjøtt av 100% gressforet, økologisk Høylandsfe. Her er det kortreist, økologisk mat på sitt beste. 

Vi åpnet en Svevecamp i sommer med utleie av tre Svevetelt. Her har vi hatt mange hyggelige gjester og venter noen tilbake igjen i oktober, noe vi gleder oss til. Samtlige som har overnattet har handlet med seg lokalmat for å toppe opplevelsen. Svevcampen holdes åpent ut oktober og etter avtale utover høst og vinter.

At så mange ser verdien av å handle kortreist og lokal mat er helt fantastisk. Det at det stilles spørsmål og vises interesse for det både vi og andre driver med betyr mye. Det at vi har fått besøk som stiller spørsmål og ønsker å høre historien «bak» og hvor lang prosessen tar før vi kan levere et produkt gjør det ekstra gøy.

Takk til deg Annechen Bahr Bugge som tok deg tid til et besøk og skrev et flott innlegg på FoodLessons.  «I forskningsprosjektet FoodLessons vil vi sette søkelys på hvordan vi kan utnytte vår kulinariske arv for å konkretisere og videreutvikle ‘Matnasjonen Norge 2030» . Ta dere tid til å lese om prosjektet FoodLessons

Sommeren 2022 – du var fin!